Forside Tjenester Om oss Kontakt oss

Våre tjenester

Elektroinstallasjoner

Elektroinstallasjoner

Terne Elektro AS leverer alt av elektrotjenester til privat og næring som f.eks, privat bolig, kontorbygg, skolebygg og butikker. Vi har lang erfaring fra planlegging og prosjektering av store og små nybygg og rehabiliteringprosjekter.

Belysningsutstyr

Vi leverer også alt av belysning både ute og inne du kan tenke deg. Ved planlegging av belysning utendørs og innendørs må man ta hensyn til flere forhold for at belysningen skal fungere optimalt.

Varmeanlegg

Isolasjon og varme i et hvert hus er viktig. Vi passer på at alt er som det skal slik at romoppvarmingen fungerer optimalt. Våre systemer er energisparende og av kvalitet.

Brannvarslingsutstyr

Vi leverer systemer mot varsling av brann. Vi har lang erfaring og mye kunnskap som gjør at vi leverer løsningene som er best for ditt hjem slik at du og din familie er tryggest mulig.

Automasjonsanlegg

Vi tar på oss oppdrag mot industri og automasjonssystemer. Dette er systemer for styring , regulering og overvåkning av tekniske anlegg i bygg. Terne Elektro AS er sertifisert elektriker bedrift og utfører programmering, installasjon, idriftsettelse og vedlikehold.

Trådløse installasjoner

En stor del av livet vårt tilbringer vi i vårt eget hjem. Et hjem hvor trivsel, trygget og forutsigbar økonomi er viktig. Et smarthus system gjør akkurat dette, et trygt og energisparende hjem.

Trenger du en elektriker?

Terne Elektro AS

Burkhovdane 7, 5914 Isdalstø

Telefon: 56 35 04 04
Epost: post@terneelektro.no

Sertifiseringer

Nettside utviklet av Insite Media AS